För Vårdgivare från Försäkringsbolag

Hos oss arbetar fysioterapeuter, allmänläkare, ryggkirurger, neurokirurger naprapater och psykologer.

Triagering av ryggbesvär är en stor utmaning. Det är ur flera perspektiv sett angeläget att patienten hamnar på rätt vårdnivå för att nå bästa resultat och samtidigt undvika ineffektiva behandlingar.

De flesta patienter som bokas på GHP Stockholm Spine Center har sitt första besök hos sjukgymnast eller naprapat på så kallade konceptbesök, nästan oberoende av besvärsbilden. Här tas en grundlig anamnes, neurologisk och ortopedmedicinsk status utförs. Allmänspecialistläkare och ryggkirurg/neurokirurg finns tillgängliga för att understödja besöket. Vid behov administreras remiss till radiologisk undersökning, medicinering och sjukskrivning.

Varje vecka har vi teamkonferenser, där alla specialister deltar. Här diskuteras patienter med komplicerade eller vårdkrävande tillstånd samt patienter med mer än en vårdgivare.

Vi utgår alltid från patientens behov och involverar patienten i sin egen rehabilitering. Patienten ges verktyg för att på bästa sätt kunna hantera sina rygg- och nackbesvär på egen hand.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.