Kvalitet genom specialisering

För försäkringsbolag2


Vi är Nordens största kompetenscentrum när det gällar att utreda och behandla rygg- och nackbesvär.

Vi arbetar enbart med rygg- och nack- besvär och har gjort så under många år. Vi har en bred kompetens, därigenom förstärker och kompletterar vi varandra. Vi ökar ständigt vår kunskap inom området - just för att det är det enda vi arbetar med och har stora volymer av.

Våra kirurger gör vardera 150-200 operationer per år vilket utgör en grund för hög kvalitet och effektivitet.
Alla våra sjukgymnaster och naprapater vidareutbildade och högspecialiserade på rygg- och nackbesvär.

Ny kunskap tillförs också genom utbild- ning och att vi är aktiva inom klinisk forsk- ning. På GHP Stockholm Spine Center finns tre professorer och fem disputerade läkare.

Hos oss tas patienter om hand av ett team. Alla våra besök är så kallade konceptbesök. Det innebär att oavsett vem patienten träffar så kan alla i teamet konsulteras.

Teamet består av ryggkirurger, smärt/ ryggläkare, sjukgymnaster, naprapater och psykologer. Beslut om patentens behand- ling sker baserat på teamets samlade bedömning.

Kontakt

Telfonnummer? Tider? Boka doktorn?

GHP Stockholm Spine Center
Garnisonen
Karlavägen 108
115 26 Stockholm

Naprapat och sjukgymnast har efter konsultation med läkare möjlighet att ordna med MR-remiss, sjukskrivning, eller recept. I samråd med läkare och försäkringsbolagets vårdplanerare skrivs vid behov remiss för utredning hos exempelvis neurolog eller reumatolog. Allt detta sker som en internkonsultation och ingår i priset.


Direktvård ger hög tillgänglighet

Effektiv ryggvård utgår från patientens och dess behov. Det strävar efter ett snabbt resultat som håller över tid.resultat.

Tillgänglighet är avgörande.
Därför erbjuder vi försäkringsbolagen direkt tidsbokning på nätet och möjlighet för våra patienter att ta direktkontakt.

Teambaserad utredning.
Det ger våra patienter en optimalt utformad vård och de riskerar inte att utsättas en läng- re tid i en ineffektiv behandling.

Välkommen!
På vår försäkringsmottagning på Karlavägen i centrala Stockholm tar vi emot alla våra patienter.

Bilden du gjort på PS när du vet vad som ska stå där

Kontakta oss

Har du frågor om din operation så kontaktar du operationskoordinatorerna.
Övriga frågor går bra att ställa här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.