Kvalitet genom specialisering

Region Stockholm

Vi är auktoriserad vårdgivare inom Vårdval ryggkirurgi i Stockholms Läns Landsting (SLL)


E-remisser

Vi tar helst emot elektroniska remisser för både undersökningar och konsultationer via journalsystemet TakeCare.

Pappersremisser

Skickas till:
GHP Stockholm Spine Center/rehab Löwenströmska sjukhuset
194 89 Upplands Väsby

Faxremisser

Skickas till:
08-50 90 28 10

Oavsett om din patient är boende inom Stockholms läns landsting eller boende i ett annat landsting kan du alltid remittera patienten till oss. Vi har mycket korta väntetider till både öppenvårdsbesök såväl som till kirurgi.

För dig som är vårdgivare inom SLL och arbetar med journalsystemet Takecare så kan du skicka remissen direkt till oss via journalsystemet.

För övriga vårdgivare i Stockholm eller på annat ställe i Sverige som inte arbetar med journalsystemet Takecare så tar vi gärna emot din remiss via fax eller post.

För att vi ska kunna handlägga patienten så snart som möjligt är det viktigt att patienten har genomfört MR-undersökning av ryggen eller nacken, alternativt kan patienten genomgått en CT-undersökning om det föreligger hinder för MR-undersökning. Denna undersökning ska ej vara äldre än 6 månader.

Utbildning & Forskning:

På kliniken tar vi stort ansvar för att utbilda framtidens vårdpersonal. Vi tar gärna emot ST-läkare, fysioterapeuter och/eller naprapater under specialistutbildning för auskultering på kliniken.

Vi bedriver också flera olika forskningsprojekt på kliniken inom det ryggkirurgiska området. Mer information om vår forskning kommer inom kort.

Informationsträffar:

Inom kort kommer vi att lansera informations- och utbildningsträffar för dig som vårdgivare. Håll utkik här på hemsidan och i din kliniks info-mail för inbjudan.

Vi samarbetar även med Medify och kan vid önskemål komma till er klink för att hålla lunchföredrag för er.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på kliniken vid frågor.

KONTAKT

Du är alltid välkommen att kontakta oss på kliniken.

KARRIÄR

Vill du bli en av oss? Tveka inte att skicka in en spontanansökan.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.