Kvalitet genom specialisering

Då GHP Stockholm Spine Center vill ta ett stort samhällsansvar och hjälpa till i den pågående situationen i region Stockholm så har vi stora neddragningar i vår operationsverksamheten.

Detta gäller from tisdagen den 31/3

Vi gör detta främst för att möjliggöra för vår personal att hjälpa till i den rådande krisen i vården.

Vi är oerhört ledsna över vad detta innebär för alla våra patienter men vi hoppas på förståelse.

Står du på vår väntelista för kirurgi blir du kontaktad så snart det blir aktuellt.

Mottagningen kommer delvis att hålla öppet

Vi uppmanar alla våra patienter att var uppmärksamma på SMS och ombokningar som kan uppkomma med kortvarsel.

 

Håll er informerade på https://www.krisinformation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och följ gärna oss på Facebook eller här på hemsidan för uppdateringar.

Inför mottagningsbesök

En klinik - tre mottagningar

Vi har två olika geografiska platser för mottagningsverksamhet. Antingen är du inbokad på vår mottagning på Löwenströmska sjukhuset eller så är du välkommen till vår mottagning på Karlavägen 108 inne i Stockholm.När du fått en mottagningstid hos oss på framgår det alltid tydligt på din kallelse eller i din bokning vart du ska gå.

Vid mottagningsbesöket kommer du att träffa en eller flera av våra många kompetenta medarbetare. För mer information om våra medarbetare klicka HÄR

Ryggkirurgiska mottagningen Löwenströmska Sjukhuset Upplands Väsby

Finns på Löwenströmska sjukhuset. Här träffar du bland andra ryggkirurger och sjukgymnaster/fysioterapeuter med specialinriktning på nack- och/eller ryggbesvär, du träffar även våra duktiga mottagningssköterskor och receptionister. På Ryggkirurgiska mottagningen arbetar alla i team vilket medför att flera olika vårdgivare kan vara involverade i din behandling.

Försäkringsmottagningen Karlavägen 108 Stockholm

Finns på Karlavägen 108 nära Radiohuset Stockholm där delar vi nya och fräscha lokaler med Mottagningen för smärtrehabilitering. På mottagningen finns flera olika läkare, både ryggkirurger, allmänläkare och smärtläkare. Utöver det finns även ett stort antal sjukgymnaster/fysioterapeuter och naprapater med specialinriktning på nack- och/eller ryggbesvär. Vi har även psykolog och kurator. Alla som arbetar på Försäkringsmottagningen arbetar i team och samarbetar nära med varandra. När du kommer för att besöka oss kommer du givetvis även i kontakt med våra trevliga receptionister som hjälper till att registrera dig och som även hjälper dig med eventuella frågor som du kan ha.

Mottagningen för smärtrehabilitering Karlavägen 108 Stockholm

Finns på Karlavägen 108 nära Radiohuset Gärdet Stockholm där vi delar lokaler med Försäkringsmottagningen. På Mottagningen för smärtrehabiliteringen träffar du ett stort antal högspecialiserade vårdgivare. Mottagningen för smärtrehabilitering kan vara den mest kompletta i Sverige och är bland de mest framstående klinikerna i Sverige när det kommer till smärtrehabilitering. Hos oss kan du träffa rehabläkare, psykologer, ryggkirurger, specialiserade sjukgymnaster/fysioterapeuter och sjuksköterskor med mångårig erfarenhet av rehabilitering av långvarig smärta.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.