Inför mottagningsbesök

Inför ditt mottagningsbesök.

När vi gått igenom din remiss kommer du att erbjudas tid hos specialutbildad fysioterapeut eller ryggkirurg efter vad vi bedömer lämpligast. Samarbete, oss emellan, sker i de fall där kompletterande bedömning behövs.

Vi är lokaliserade på två olika platser. När du fått en mottagningstid hos oss på framgår det alltid tydligt på din kallelse eller i din bokning vart du ska gå.

Om du kommer till oss via husläkare/vårdcentral så kommer du att få en kallelse till mottagningen på Stockholm Spine Center, som ligger på Löwenströmska sjukhuset i Upplands Väsby.

Om du kommer till oss via din sjukvårdsförsäkring kommer du att bli kallad till Försäkringsmottagningen, som ligger i Garnisonen, på Karlavägen 108 i Stockholm.

Om du sökt hit privat och bekostar ditt besök själv så kommer du att bli kallad till den mottagning som gäller just ditt behov.

På mottagningarna arbetar vi i team vilket medför att flera olika vårdgivare kan vara involverade i din behandling. Så vid mottagningsbesöket kommer du att träffa en eller flera av våra många kompetenta medarbetare. För mer information om våra medarbetare klicka HÄR

Löwenströmska sjukhuset

Garnisonen

Checklista inför ditt besök:

  • Kom i god tid, gärna 15 min före bokad tid.
  • Ta med ditt Frikort (behövs ej om du kommer från Stockholmsregionen)
  • Ta med en lista på de mediciner du tar

Hör av dig om du inte kan komma, avbokning senare än 24 timmar debiteras med 400kr.

Rökning bidrar till ökad risk för infektion och komplikationer, även om du inte behöver en operation. Det är en klar fördel för dig om du kan sluta röka redan när du får din remiss till oss. Det kommer ge dig betydligt bättre förutsättningar till ett bra behandlingsresultat. Om du behöver en operation så är det viktigt att sluta röka 6 veckor innan. Det finns bra hjälp att få här: www.slutarokalinjen.se Länk till annan webbplats.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.