Kvalitet genom specialisering

Evelina på topp

Evelina opererades av Svante Berg under hösten 2018 och fick två diskproteser inopererade samt en steloperation på den nedersta nivån i ländryggen. Bara några veckor senare var hon fri från värktabletter och tillbaka till ett aktiv friluftsliv. Läs om hennes upplevelse här.

Precis hemkommen från ett fantastiskt äventyr i Sydafrika. Landet som har allt, god mat, ljuvliga viner, ett rikt djurliv, vyer och en natur som slår en med häpnad... Dit vill jag åka tillbaka.
En resa i mångt och mycket. En liten oro för hur det skulle gå, hur min rygg skulle bära mig. Men med facit i hand var oron obefogad. Lycka. Sen fem veckor tillbaka äter jag inga värktabletter, att vandra och klättra uppför LionHead i Kapstaden gick som en dans. Ett mål jag hade. Med spänd bål och starka muskler tog jag mig upp och fick njuta av en magisk utsikt över hela staden en tidig morgon. Det gick och det bästa av allt, helt utan smärta. Lite trötthet efteråt i ryggen men berodde nog mer på otränade muskler. Den lycka jag kände då och idag över att leva min vardag utan smärta är obeskrivlig. Tack!
Tack för att jag fick chansen att få njuta av mitt liv som jag saknat i så många år. Det går inte med ord beskriva den lycka jag känner.
Att mina fötter är varma som heta kaminer tar jag som en bonus, synd bara att alla mina färgglada raggsockor mestadels ligger i byrålådan ;)

Hälsa gärna till alla goa sköterskor på avdelningen, dem är guld värda!

Vi ses på efterkontrollen, önskar er en trevlig helg!

Kramar Evelina

Björk lever nu sin dröm

27-åriga isländskan Björk Odinsdottir kan nu leva sin dröm. Hon tävlar i crossfit på internationell elitnivå och i vintras var hon en av gladiatorerna i TV4s lördagsunderhållning. Hon har inte ont någonstans. Men så har det inte alltid varit.

Björk Odinsdottir

$propertyUtil.getString($scriptVariables.Nod, 'SV.Title')

$propertyUtil.getString($scriptVariables.Nod, 'SV.Description')

$propertyUtil.getString($scriptVariables.Nod, 'Patientnamn')

Bosses väg tillbaka

Det började med ett ryggskott för fjorton år sedan. Trots flera års behandling hos kiropraktor ökade besvären. För Bosse Mårtensson blev smärtorna till slut outhärdliga. Vändningen kom 2007 då han opererades på Stockholm Spine Center.

Bosse Mårtensson

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.