Kvalitet genom specialisering

Då GHP Stockholm Spine Center vill ta ett stort samhällsansvar och hjälpa till i den pågående situationen i region Stockholm så har vi stora neddragningar i vår operationsverksamheten.

Detta gäller from tisdagen den 31/3

Vi gör detta främst för att möjliggöra för vår personal att hjälpa till i den rådande krisen i vården.

Vi är oerhört ledsna över vad detta innebär för alla våra patienter men vi hoppas på förståelse.

Står du på vår väntelista för kirurgi blir du kontaktad så snart det blir aktuellt.

Mottagningen kommer delvis att hålla öppet

Vi uppmanar alla våra patienter att var uppmärksamma på SMS och ombokningar som kan uppkomma med kortvarsel.

 

Håll er informerade på https://www.krisinformation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och följ gärna oss på Facebook eller här på hemsidan för uppdateringar.

Kotglidning

Fysioterapi & naprapati behandling av kotglidning

Spondylolisthes innebär att en kota glider något i förhållande till en intilliggande kota. Detta kan ske endera som resultat av åldersförändingar i ett segment, alltså, länken mellan två kotor vilket utgörs av en disk, två facettleder och omgivande stabiliserande vävnad.

Men det kan också orsakas av en spricka i kotbågen. Sprickan i sin tur kan vara både medfödd och förvärvad.För det allra mesta är förändningen helt ofarlig men kan ställa till besvär.

I den mån man har ryggsmärta av sin spondylolisthes behandlas den konservativt såsom vid SRS, se ovan. I den mån glidningen ger trängsel för nervrötterna behandlas den såsom står beskrivet under avsnittet om spinal stenos.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.