Vi tar emot remisser som vanligt men har just nu lite längre väntetid till mottagningen. Vi arbetar hårt med extramottagningar vardagar och vissa lördagar för att korta väntetiden till 30 dagar

Tänk på att det fortfarande råder besöksförbud för anhöriga på alla våra mottagningar! Detta för att hindra smittspridningen.

 

Försäkringsmottagningen


Besöket - Rätt vård i rätt tid

Under ditt första besök får du berätta ingående om dina besvär. Du blir därefter undersökt. Muskler, leder och nervsystem gås igenom grundligt. Vid alla besök hos sjukgymnast och naprapat finns läkare tillgängliga. Vid behov kan du få hjälp med läkemedel och remisser oavsett vilken vårdgivare du träffar. Om det anses nödvändigt kan du få hjälp med sjukskrivning. Du är nu patient hos oss och vi har ansvaret för vården av dina rygg/nackbesvär. Därför vill vi gärna att du hör av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.

Dagen efter ditt första besök får du en enkät på din mobiltelefon som vi gärna vill att du besvarar. Svaren ger oss viktig information för vårt kontinuerliga förbättringsarbete. Du har möjlighet att i enkäten ange att du vill bli kontaktad.

Vårt mål är nu att du ska vara trygg med vården och tydligt veta vad som är nästa steg i din rehabilitering.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.