Kvalitet genom specialisering

Då GHP Stockholm Spine Center vill ta ett stort samhällsansvar och hjälpa till i den pågående situationen i region Stockholm så har vi stora neddragningar i vår operationsverksamheten.

Detta gäller from tisdagen den 31/3

Vi gör detta främst för att möjliggöra för vår personal att hjälpa till i den rådande krisen i vården.

Vi är oerhört ledsna över vad detta innebär för alla våra patienter men vi hoppas på förståelse.

Står du på vår väntelista för kirurgi blir du kontaktad så snart det blir aktuellt.

Mottagningen kommer delvis att hålla öppet

Vi uppmanar alla våra patienter att var uppmärksamma på SMS och ombokningar som kan uppkomma med kortvarsel.

 

Håll er informerade på https://www.krisinformation.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och följ gärna oss på Facebook eller här på hemsidan för uppdateringar.

Försäkringsmottagningen


Besöket - Rätt vård i rätt tid

Under ditt första besök får du berätta ingående om dina besvär. Du blir därefter undersökt. Muskler, leder och nervsystem gås igenom grundligt. Vid alla besök hos sjukgymnast och naprapat finns läkare tillgängliga. Vid behov kan du få hjälp med läkemedel och remisser oavsett vilken vårdgivare du träffar. Om det anses nödvändigt kan du få hjälp med sjukskrivning. Du är nu patient hos oss och vi har ansvaret för vården av dina rygg/nackbesvär. Därför vill vi gärna att du hör av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.

Dagen efter ditt första besök får du en enkät på din mobiltelefon som vi gärna vill att du besvarar. Svaren ger oss viktig information för vårt kontinuerliga förbättringsarbete. Du har möjlighet att i enkäten ange att du vill bli kontaktad.

Vårt mål är nu att du ska vara trygg med vården och tydligt veta vad som är nästa steg i din rehabilitering.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.