Sjukvårdsförsäkring

För patienter med en sjukvårdsförsäkring.

Om du har en sjukvårdsförsäkring och har ett nytt besvär ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv ditt besvär och be dina vårdplanerare att få komma till GHP Stockholm Spine Center. Du kan oftast få träffa en specialist redan samma dag.

Hos oss får du träffa specialistutbildad fysioterapeut, allmänläkare, ryggkirurg eller neurokirurg – alla mycket erfarna och vana att arbeta tillsammans i team utifrån ett helhetsperspektiv med dig som patient i fokus. Du kan få hjälp med träning, manuell behandling och om behov finns förskrivning av läkemedel och sjukskrivning. Om det blir aktuellt med operation så genomförs den på Stockholm Spine Centers klinik på Löwenströmska sjukhuset.

Om du har några frågor om hur du gör för att komma till oss är du alltid välkommen att Kontakta oss

Besöket - Rätt vård i rätt tid

Under ditt första besök får du berätta ingående om dina besvär. Du blir därefter undersökt. Muskler, leder och nervsystem gås igenom grundligt. Vid så kallade konceptbesök hos sjukgymnast finns läkare tillgänglig. Vid behov kan du få hjälp med läkemedel och remisser. Om det anses nödvändigt kan du få hjälp med sjukskrivning. Du är nu patient hos oss och vi har ansvaret för vården av dina rygg/nackbesvär. Därför vill vi gärna att du hör av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.

Dagen efter ditt första besök får du en enkät på din mobiltelefon som vi gärna vill att du besvarar. Svaren ger oss viktig information för vårt kontinuerliga förbättringsarbete. Du har möjlighet att i enkäten ange att du vill bli kontaktad.

Vårt mål är nu att du ska vara trygg med vården och tydligt veta vad som är nästa steg i din rehabilitering.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.