Kvalitet genom specialisering

Sjukvårdsförsäkring


Vi är Nordens största kompetenscentrum när det gällar att utreda och behandla rygg- och nackbesvär.

GHP Stockholm Spine Center är Nordens största kompetenscenter när det gäller att utreda och behandla rygg och nackbesvär. Hos oss får du träffa specialistutbildad fysioterapeut, naprapat, ryggkirurg, allmänläkare, neurokirurg och psykolog – alla mycket erfarna och vana att arbeta tillsammans i team utifrån ett helhetsperspektiv med dig som patient i fokus. Du kan få hjälp med träning, manuell behandling och om behov finns förskrivning av läkemedel och sjukskrivning.

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring har du alltid möjlighet att komma till oss oavsett vilka besvär du har med din nacke eller rygg. På vår försäkringsmottagning som är belägen på Karlavägen 108 har vi bred kompetens och ändamålsenliga lokaler för att hjälp dig med dina besvär.

Om du har en sjukvårdsförsäkring och har ett nytt besvär ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv ditt besvär och be din vårdplanerare att få komma till GHP Stockholm Spine Center.

Kontakt

Telefon: 08-50 90 27 00 (Menyval 2)
Telefontider:
Måndag-onsdag: 08.00-11.30 och 13.00-14.00
Torsdag-fredag: 08.00-11.30 


GHP Stockholm Spine Center
Garnisonen
Karlavägen 108
115 26 Stockholm

Boka tid?

Ditt första besök har i regel bokats av ditt försäkringsbolag och oftast har du träffat en sjukgymnast eller naprapat. Bokning av återbesök sker nu i de flesta fall av din vårdgivare. Eftersom det i din försäkring kan finns en begränsning i hur många besök du kan erhålla ber dig hålla räkning på antalet besök då vi inte har information om besök som sker utanför vår mottagning.

Läs mer om

 • Spinal stenos
 • Diskbråck
 • Kotglidning
 • Segmentell rörelsesmärta
 • Ryggskott
 • Nackspärr

Vårdgivare du kan få träffa

 • Rehabläkare
 • Smärtläkare
 • Ryggkirurg
 • Ryggspecialiserad fysiotherapeut
 • KBT-Psykolog
 • Naprapat


Besöket - Rätt vård i rätt tid

Under ditt första besök får du berätta ingående om dina besvär. Du har blir undersökt där muskler, leder och nervsystem gåtts igenom grundligt. Vid alla besök hos sjukgymnast och naprapat finns läkare tillgänglig. Vid behov kan du därför fått hjälp med läkemedel och remisser oavsett vilken vårdgivare du träffat. Vi behov kan du få hjälp med sjukskrivning. Du är nu patient hos oss och vi har ansvaret för din vården av dina rygg/nackbesvär. Därför vill vi gärna att du hör av dig till oss om du har frågor eller synpunkter.

Dagen efter ditt första besök får du en enkät på din mobiltelefon som vi gärna vill att du besvarar. Svaren ger oss viktig information för vårt kontinuerliga förbättringsarbete. Du har möjlighet att i enkäten ange att du vill bli kontaktad.

Vårt mål är nu att du ska vara trygg med vården och tydligt veta vad som är nästa steg.

Lämna återbud – dygnet runt
Avbokning måste ske senast 24 h innan bokat besök. I annat fall kan du bli debiterad. Du kan enbart lämna återbud via telefon. Ring 08-50 90 27 00 (dygnet runt), tryck knappval 2 och sedan 1. Ange namn, personnummer, vårdgivare samt orsak. Ange gärna om du vill få en ny tid.

Kontakta oss

Har du frågor om din operation så kontaktar du operationskoordinatorerna.
Övriga frågor går bra att ställa här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.