Vi tar emot remisser som vanligt men har just nu lite längre väntetid till mottagningen. Vi arbetar hårt med extramottagningar vardagar och vissa lördagar för att korta väntetiden till 30 dagar

Tänk på att det fortfarande råder besöksförbud för anhöriga på alla våra mottagningar! Detta för att hindra smittspridningen.

 

Sjukvårdsförsäkring


Vi är Nordens största kompetenscentrum när det gäller att utreda och behandla rygg- och nackbesvär.

Under sommaren har vi reducerade telefontider, se under ”Kontakta oss”. Övrig tid går bra att mejla city@spinecenter.se eller ta kontakt med ditt försäkringsbolag.

Om du har en sjukvårdsförsäkring och har ett nytt besvär ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv ditt besvär och be dina vårdplanerare att få komma till GHP Stockholm Spine Center. Du kan oftast få träffa en specialist redan samma dag.

Hos oss får du träffa specialistutbildad sjukgymnast/fysioterapeut, naprapat, ryggkirurg, allmänläkare, neurokirurg och psykolog – alla mycket erfarna och vana att arbeta tillsammans i team utifrån ett helhetsperspektiv med dig som patient i fokus. Du kan få hjälp med träning, manuell behandling och om behov finns förskrivning av läkemedel och sjukskrivning.

Kontakta oss

Telefon: 08-50 90 27 00 (Menyval 2)
Telefontider: Måndag-Torsdag kl 09.00-11.00

Lämna återbud – dygnet runt
Avbokning måste ske senast 24 h innan bokat besök. I annat fall kan du bli debiterad. Du kan enbart lämna återbud via telefon. Ring 08-50 90 27 00 (dygnet runt), tryck knappval 2 och sedan 1. Ange namn, personnummer, vårdgivare samt orsak.
Ange gärna om du vill få en ny tid.

Kontakta oss

Har du frågor om din operation så kontaktar du operationskoordinatorerna.
Övriga frågor går bra att ställa här.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.