Kvalitet genom specialisering

Nu är GHP Stockholm Spine Center igång för fullt, både gällande mottagnings och Operationsverksamheten. Vi tar emot remisser som vanligt men har just nu lite längre väntetid till mottagningen ca 2 månader. Vi arbetar hårt med extramottagningar vardagar och vissa lördagar för att korta väntetiden till 30 dagar

 

Tänk på att det fortfarande råder besöksförbud för anhöriga på alla våra mottagningar! Detta för att hindra smittspridningen.

Privatbetalande

Vårt vårdutbud

För dig som önskar att bekosta ditt besök eller behandling själv så kan vi tillhandahålla hela vårt behandlingsutbud. Vi har mycket god tillgänglighet för dig som önskar komma till oss, du behöver ingen remiss.

Du kan läsa mer om våra olika typer av behandlingar här.länk till annan webbplats

Önskar du boka tid till sjukgymnast eller naprapat? Ring oss direkt på 08-50 90 27 00, knappval 2 och boka en tid.

Önskar du boka tid till ryggkirurg eller allmänspecialist? Mejla oss på koordinator@spinecenter.se så återkopplar vi snarast till dig.

Om du önskar medicinsk rådgivning och inte är patient hos oss hänvisar vi till 1177 Vårdguidenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster eller din vårdcentral. 

Kontakt

GHP Stockholm Spine Center
Garnisonen
Karlavägen 108
115 26 Stockholm

Telefon: 08-50 90 27 00 (Menyval 2)
Telefontider:
Måndag-Torsdag: 08.00-11.30 och 13.00-14.00
Fredag: 08.00-11.30

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.