Kvalitet genom specialisering

Landsting

Är du en landstingspatient?

 

Stockholms Läns Landsting

Om du har ryggproblem ska du först söka hos din husläkare eller på din vårdcentral. Där sker en första bedömning av ditt problem och om de anser att du är i behov av att träffa en ryggspecialist eller rehabilitering så skriver de en remiss till oss. När vi fått din remiss och gjort en bedömning att vi kan hjälpa dig kommer vi att kalla dig till en mottagningstid inom kort.

För att våra ryggspecialister ska kunna göra en bra bedömning av din remiss måste du även genomfört en magnetröntgen det senaste året. Om din husläkare eller vårdcentral är osäkra på hur de ska gå tillväga för att remittera dig till oss så kan du hänvisa till vår hemsida där de finner information om hur de ska gå tillväga.

Vi arbetar på uppdrag av SLL vilket innebär att vi tillhandahåller mottagningstid enligt vårdgarantin.

Avgifter och regler i samband med ditt besök är de samma som inom Stockholms Läns Landsting, läs mer på www.vardguiden.selänk till annan webbplats Om du har ett frikort så gäller det givetvis vid ditt besök hos oss.

Om du har några frågor om hur du gör för att komma till oss är du alltid välkommen att kontakta oss!

För mer detaljerad information inför ditt mottagningsbesök - läs härlänk till annan webbplats

Övriga Landsting i Sverige

Oavsett om du önskar komma till oss för att det råder långa väntetider till ryggvård inom ditt hemlandsting eller om du anser att ditt hemlandsting inte har rätt vårdutbud för att hjälpa dig så finns det goda möjligheter för dig att komma till oss.

Den som vill söka vård hos oss men är boende i övriga landsting behöver oftast ett godkännande från hemlandstinget. Kontakta ditt landsting och hör om vilka regler som gäller för dig.

Om du är osäker på hur du ska gå tillväga så kan du alltid kontakta oss gärna så hjälper vi dig med råd om hur du ska göra. Skicka gärna oss ett mail

Du finner även information om de olika landstingens hemsidor på www.skl.selänk till annan webbplats.


 

FORMULÄR

GHP Alla våra patienter måste fylla i vårt frågeformulär. Gör det direkt här på webben.

 

KONTAKT

Telefon: 08-50 90 27 00 (Menyval 1)
Telefontider:
Måndag-onsdag: 08.00-11.30 och 13.00-14.00
Torsdag-fredag: 08.00-11.30

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.