Kvalitet genom specialisering

Då GHP Stockholm Spine Center vill ta ett stort samhällsansvar och hjälpa till i den pågående situationen i region Stockholm så stänger vi tillfälligt ner operationsverksamheten.

Vi gör detta from tisdagen den 31/3, dvs måndag 30/3 är vår sista dag med kirurgi för en tid framöver.

Vi gör detta främst för att möjliggöra för vår personal att hjälpa till i den rådande krisen i vården.

Vi är oerhört ledsna över vad detta innebär för våra patienter men vi hoppas på förståelse och vi kommer att återuppta kirurgin så snart det är möjligt.

Står du på vår väntelista blir du kontaktad när det blir aktuellt.

Mottagningen kommer delvis att hålla öppet men var uppmärksam på SMS och ombokningar som kan uppkomma med kortvarsel.

 

Håll er informerade på https://www.krisinformation.se/länk till annan webbplats och följ gärna oss på Facebook ”Stockholm Spine Centerlänk till annan webbplats” eller här på hemsidan för uppdateringar.

 

Vi ses snart igen!

Behandlingar och rehab

 

Våra behandlingar, diagnoser och rehab

Vi har flera olika former av behandlings- och rehabiliteringsalternativ för dig. Hos oss börjar nästan alltid vårdförloppet med ett nybesök på en av våra mottagningar. Efter en riktigt genomgående undersökning hittar vi tillsammans med dig den mest lämpliga behandlingsstrategin för just dig. Vi utgår alltid från dig som patienten och anpassar behandlingen utefter dina förutsättningar med målsättning att tillsammans med dig uppnå bästa behandlingsresultat.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.