Symptom och diagnoser

Som Nordens mest kompletta ryggklinik behandlar vi samtliga ryggproblem. Vi arbetar alltid teambaserat och kan på det sättet erbjuda dig den bäst lämpade behandlingen för dig.

Besvär från nacken eller ryggen

Det är mycket vanligt att man upplever smärta som kommer från nacken eller ryggen. Anledningarna till varför man får ont varierar och i vissa fall vet vi ännu inte fullt ut vad de beor på. Däremot vet vi att ont i nacken och/eller ryggen inte farligt i de absolut flesta fallen, i många fall går de till och med över av sig själv.

I länkarna bredvid har vi samlat mer information om nacken och ryggens uppbyggnad och funktion (anatomi). Du hittar också information om olika nack- och ryggbesvär (diagnoser). För respektive nack- och ryggbesvär så beskriver också vanligt förekommande symptom för de olika besvären och beskriver närmare vad symptomen beror på.

I vissa fall kan det behövas någon form av behandling. Oavsett vilket nack- eller ryggprobelm som du har kan vi på GHP Stockholm Spine Center hjälpa dig. Mer information om olika behadnlingsalternativ hittar du HÄR. Om du önskar att bli patient hos hittar du mer information HÄR. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Våra kontaktuppgifter finner du HÄR.