Försäkring

För dig med privat sjukvårdsförsäkring erbjuder vi som enda kliniken ett helhetsgrepp om din skada. Oavsett vilken typ av behandling du är i behov av så kan vi erbjuda det. Vi har mycket goda samarbeten med de flesta försäkringsbolag

Privat sjukvårdsförsäkring 

Om du har en privat sjukvårdsförsäkring har du alltid möjlighet att komma till oss oavsett vilka besvär du har med din nacke eller rygg. På vår försäkringsmottagning som är belägen på Karlavägen 108 har vi bred kompetens och fräscha och ändamålsenliga lokaler för att hjälp dig med dina besvär. För att läsa mer om vårt erbjudande till dig med försäkring läs här.

Hos oss finns fysioterapeuter, naprapater, psykologer, läkare och ryggkirurger. Alla är specialiserade på nack- och/eller ryggbesvär. Här arbetar alla i team och vi gör sambedömningar. Du kan få hjälp med både manuell terapi (läs mer om vad vi behandlar) men även om behov finns för förskrivning av läkemedel och sjukskrivning.

Om du har en sjukvårdsförsäkring och har ett nytt besvär ska du börja med att höra av dig till ditt försäkringsbolag. Beskriv ditt besvär och be din vårdplanerare att få komma till GHP Stockholm Spine Center. Du finner kontaktuppgifter till din vårdplanering här.

Unikt sammarbete med Skandia 

För dig som är boende i Stockholms län och har en privat sjukvårdsförsäkring genom Skandia så tillhandahåller vi en unik och sammanhållen vårdkedja. Om du vill komma i kontakt med GHP Totalvård Ortopedi som ansvarar för din pågående skada kan du alltid kontakta Vårdkoordinator. Kontaktuppgifter och information om våra öppettider hittar du här.

DSCF2575