Stockholm
Spine Center

Lediga tjänster

GHP Stockholm Spine Center söker psykolog med KBT-inriktning

Vi är Nordens största kompetenscentrum när det gäller att utreda och behandla rygg- och nackbesvär. Vi arbetar sedan mottagningen grundades år 2000 enbart med rygg- och nackbesvär. Vi har en bred kompetens, därigenom förstärker och kompletterar vi varandra. Vi ökar ständigt vår kunskap inom området - just för att det är det enda vi arbetar med och har stora volymer av. Verksamheten präglas av vetenskapligt tänkande och vårdkvalitet sätts alltid i första hand.

Sedan 2010 har vi en mottagning dedikerad till försäkringsbolag i Garnisonen vid Karlaplan.

Här tar vi hand om patienter med sjukvårdsförsäkring som drabbats av rygg- och nackbesvär. Patientgruppen är väldigt varierad – allt ifrån patienter med nydebuterad smärta till patienter som lider av kronisk värk och tung psykosocial belastning.

Vi söker en psykolog med KBT-inriktning och ser gärna att du har erfarenhet av patienter med smärta och stress. Du kommer dels att arbeta individuellt med patienter men också i team där flera av specialisterna är samlade kring en patient. Varje vecka samlas alla specialister för att diskussion kring patienter. Men även i samband med ett patientbesök har vi möjlighet att konsultera andra specialister, vilket förkortar väntetider och effektiviserar vården. Till exempel kan du som psykolog konsultera läkaren angående medicinering och ordna med sjukskrivning med läkaren, eller diskutera patientens motivation till rehabilitering med sjukgymnasten.

Välkommen med din ansökan!

Tjänstegraden är 60-80%. Vi önskar ha din ansökan senast den 28 februari 2017

Kontaktperson

Välkommen att maila din ansökan och/eller frågor till Martin Soudah på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller ringa 070-736 33 50