Nordens största ryggklinik

Välkommen till Nordens största och mest kompletta ryggklinik

Bli patient hos oss  Kontakta oss

Har du problem med nacken eller ryggen?

Vi behandlar alla former av problem från nacken ner till svanskotan. Under 2017 genomförde vårt team cirka 1750 nack- och rygg operationer och cirka 31000 besök till läkare, fysioterapeut/naprapat, psykolog och kurator.

Hos oss arbetar vi i multiprofessionella team vilket innebär att flera olika vårdgivarkategorier bidrar med sin unika kompetens för att behandla dina nack- eller ryggbesvär på bästa sätt.

Något som är extra viktigt för oss är att alltid ha högsta fokus på kvalitet och alltid med patienten i centrum. De har visat sig vara väldigt framgångsrikt och vi är oerhört stolta över våra goda resultat i både patientnöjdhetsundersökningar och utvärderingar av medicinsk kvalitet i genomförda behandlingar. För att läsa mer om våra olika resultat klicka HÄR.

För att ständigt utvecklas och kunna leverera högsta kvalitet i vår behandling är det också viktigt för oss att ha en stark anknyting till medicinsk forskning. Många av våra medarbetare på kliniken bedriver omfattande forskningsprojekt med goda kopplingar till både internationella och nationella forksningsteam. På klinken bedrivs forskning inom både kirurgisk-, konservativ- och rehabíliteringsbehandling runt nack- och rygg- och smärtproblematik.

Patientnöjdhet

Patientnöjdhet

Vi jobbar ständigt för att förbättra våra resultat och delar gärna med oss av dem. 

Läs mer

På uppdrag av SLL så verkar Stockholm Spine Center inom vårdvalet för långvarig smärta med eller utan samsjuklighet och/eller utmattningssyndrom.

Du kan läsa med om detta genom att klicka här.